Pokračování sezóny 2019

20.09.2019 08:07

První červnový víkend jsme zamířili na dostihový den ve Slušovicích, prvního dostihu (proutky V.kat. na 3600m) se zúčastnila Kili v sedle s Michalem Kubíkem. V cíli dokázala ještě zabojovat i umístila se na krásném 4.místě. Jako každý slušovický dostihový den jsme měli zástupce i v dostihu poníků, který Waet Fox (přezdívaný Filip) s Honzou Ilíkem suveréně ovládl.

Následující víkend, tj. 13. 7., jsme se vydali do Světlé Hory se 4-letou Kinesou a společnost ji dělal Filip. Kinesa startovala v proutěných překážkách na 3400m a obsadila 3. místo, v sedle ji podporoval ž. Martin Liška. Filip se zúčastnil dvou dostihů poníků a pokaždé obsadil 2.místo.

V sprnu jsme se měli, zástupce stáje Happy Horse, zapsaného Golema na startovní listině rámcového dostihu při 3. kvalifikaci na VP. Zúčastnil se steeplechase crosscountry na 3350m, v sedle byl opět Thomas Boyer. Po výroku boj, Golem krásným závěrem proměnil dostih ve vítězství. Tímto gratulujeme jeho majitelce, jezdkyni a ošetřovatelce Nikol Šťastné.

Každého dostihového dne ve Slušovicích se ukázal Filip, s Honzou Ilíkem v sedle, v dostihu poníků. Jednou dokončili na 2. místě a poté dostih vyhráli. 

Zdárně má absolvované zkoušky z boxů a nyní již čěká na první start i ryzka Blondie, bohužel však byla vyloučena z dostihového dne ve Slušovicíh pro množství koní.

Tuluse také pokračuje v přípravě na svůj první start za naši trenérku, čeká ho překážková budoucnot.

Koncem srpna, po 9 letech, opustila naši stáj bělka Saguara.